Rulouri Noapte – Zi

Rulouri Noapte – Zi

Măsurători și montaj gratuit!

Preț – Începând de la 150 Lei/mp

Rulourile noapte-zi sunt un concept nou pe piață care datorită materialului din care sunt confecționate permit controlarea luminozității în încăpere într-un mod diferit față de celelalte produse.

Materialul este format din benzi orizontale opace și benzi orizontale transparente. Datorită acestui concept cu două tipuri de benzi, luminozitatea se poate controla fără ridicarea rolei. De exemplu, când rolele transparente se suprapun cu cele opace, pătrunderea luminii în încăpere este oprită.

Roleta se montează pe tâmplăria geamului. Accesoriile  sunt disponibile în culorile alb și maron pentru a se asorta cât mai bine cu tâmplăria. În cazul ferestrelor oscilobatante roletele zebră se pot monta fără să se găurească tâmplăria.

Profilele utilizate pentru producerea acestor rulouri sunt din aluminiu, iar țesăturile utilizate sunt de calitate superioară. Țesăturile sunt de două tipuri: clasice, semitransparente și țesături care imită culorile lemnului.

Acest tip de rulouri poate fi montat într-o gamă variată de culori și materiale.

Rulourile Zebră sunt actionate manual prin intermediul unui lăntisor cu bile care permite oprirea în orice poziție intermediară.

Întreținerea rulourilor noapte – zi

Întretinerea acestora este foarte ușoară. Praful se poate înlătura cu un pamatuf electrostatic. Dacă este necesară spălarea, după îndepărtarea prafului, se poate folosi un burete umed si putin detergent lichid.