Plase de insecte

Plase de insectePlase de Insecte

Măsurători și montaj gratuit!

Preț – Începând de la 80 Lei/mp

Plase impotriva insectelor sunt ideale pentru  a impiedica insectele să pătrundă în interiorul locuinței sau al biroului.

Acestea se găsesc în mai multe variante, având posibilitatea de a se asorta cu mai multe tipuri de tâmplărie. Variantele disponibile sunt: alb, maro, stejar auriu, nuc sau mahon.

Tipuri de plase pentru insecte:

Fixe – se fixeză pe tâmplărie cu ajutorul unor cleme, acestea nu se vor mai putea desprinde. Acestea sunt disponibile pe următoarele variante: alb, maro, stejar auriu, nuc sau mahon.

Cu balamale – acestea sunt confecționate din profile de aluminiu, iar plasa este din fribră de sticlă. Vin pe aceleași culori ca și cele fixe. Datorită faptului că se montează pe balamale, acestea se pot deschide.

Plase tip rulou vertical – sunt confecțtionate tot din profile de aluminiu, iar plasa este tot din fibră de sticlă. Culorile disponibile sunt: alb, maro și stejar auriu. Partea superioară a acestui tip de plasă se găseste în caseta, care se montează deasupra geamului.

Plase tip rulou orizontal – acestea sunt folosite pentru instalarea pe uși. Culorile disponibile sunt aceleași ca și la cele verticale. Se montează in partea superioară și inferioară a ușii.

Întreținere

Curățarea acestora este foarte simplă: cu o perie moale sau un pămătuf pentru praf.