Jaluzele Orizontale Aluminiu

Jaluzele orizontale aluminiu

Măsurători și montaj gratuit! Preț – Începând de la 89 Lei/mp

Jaluzele orizontale aluminiu sunt potrivite pentru ferestrele mici și medii. Acestea sunt foarte practice, realizând cel mai precis control al luminozității și vizibilității. Gama de culori este una variată, fiind disponibile: culori clasice, culori sidefate, culori mate, culori imitație lemn, lamele perforate.

Jaluzelele de aluminiu sunt confecţionate din fâșii de bandă de aluminiu cu acoperire, rezistente la radiaţii solare şi schimbări de temperatură. Simplitatea în îngrijire şi funcţionare sunt avantajele incontestabile ale jaluzelelor orizontale din aluminiu. Jaluzelele pot fi instalate atât în deschiderea ferestrei, cît şi pe ramă. Există posibilitate de a le instala pe ferestrele din PVC. Pentru ca jaluzelele orizontale să nu să se clatine la închiderea şi deschiderea uşii, pe cornişa de jos se utilizează fixatori speciali.

Jaluzelele au  sistem de rotire a lamelelor în plan orizontal cu ajutorul căruia se poate regla intensitatea luminii ce pătrunde în încăpere si un sistem de blocare in plan vertical ce permite ridicarea jaluzelelor la nivelul dorit.

Variantele disponibile pentru jaluzele din aluminiu sunt:

  • jaluzele orizontale cu lamele de 16 mm;
  • jaluzele orizontale cu lamele de 25 mm.

Pentru ambele variante de jaluzele, accesoriile sunt oferite în culoarea lamelelor.

Jaluzele orizontale aluminiuCategorii de culori pentru jaluzelele orizontale

  • standard;
  • metalizate;
  • sidefate;
  • perforate;
  • imitatie lemn;

Garnisele, snururile de actionare si scaritele jaluzelelor sunt disponibile in aceasi culoare cu cea a lamelelor folosite, conform tabelului de mai jos

Avantajele jaluzelelor orizonate din aluminiu

  • sunt produse rezistente, datorită flexibilității lor.
  • oferă flexibilitate în ceea ce privește gestionarea acestora, deoarece se poate regla deschiderea din orice unghi.
  • pot reduce căldura din locuință cu aproximativ 45%

Întreținerea jaluzelelor orizontale din aluminiu

Nu necesită îngrijire specială. Ele pot fi pur și simplu curățate în mod regulat cu o cârpă moale cu apă cu săpun sau cu peria moale a aspiratorului.

Pentru spălare poate fi utilizată doar apa, fără soluții speciale, rece sau caldă, nu contează, doar nu fierbinte.

Dacă lamelele sunt foarte murdare,atunci este necesar pentru a scoate întreaga structură, de a pune într-o baie cu apă caldă cu săpun, de a spăla bine, de a șterge, de a usca bine, e posibil să le atîrnaţi umede la fereastră. Este strict interzis de a uda cornișa cu mecanismul de conducere.

Este recomandat cel puțin o dată pe an de a lubrifia ghidările cornişei cu unsoare siliconică.